ساخت سایت
ساخت سایت
اکثر کاربران که در فضای اینترنت فعالیت می کنند علاقمند به ساخت سایت شخصی برای خود هستند. اما سوالی که در این جا مطرح می شود این است که چگونه می توان به تنهایی اقدام به ساخت سایت کرد؟
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان در ایران، برای ساخت سایت ابتدا لازم است فضایی در اینترنت اجاره کرد که معمولا به صورت سالانه یا چند سال می باشد علاوه بر این برای ساخت سایت می بایست یک دامنه در نظر گرفت.
دامنه درواقع نامی است که بعد از ساخت سایت بازدیدکنندگان آن را در مرورگر خود وارد می کنند و ازین طریق به سایتی که طراحی شده است وارد می شوند. پس از تهیه فضا باید با توجه به نوع دامنه ای که تهیه کرده اید و اطلاعاتی که از طریق سایت فروشنده در اختیار شما قرار گرفته است، اقدام به نصب دامنه بر روی وب سایت خود کنید که این امر با وجود اطلاعاتی که سایت سازنده در اختیار شما قرار می دهد چندان مشکل نیست.
در ساخت سایت مهم ترین بخش نصب سیستم عامل بر روی فضایی است که شما آن را خریداری کرده اید در همین راستا نرم افزار های تحت وب که متن باز هم هستند در اختیار کاربران قرار می گیرد، مهم ترین و پر کاربرد ترین آن ها جوملا، وردپرس و یا نیوک می باشد.
ساخت سایت با نرم افزار جوملا: جوملا یکی از موفق ترین نرم افزار های تحت وب می باشد البته این نرم افزار پیچیدگی های خود را نیز دارد.
ساخت سایت با نرم افزار ورد پرس: هنگامی که برای ساخت سایت از ورد پرس استفاده می کنید باید بدانید که محیط آن بسیار کاربرپسند بوده و کاربر بسیار راحت می تواند با آن کار کند. این نرم افزار وردپرس در اغلب سایت های شخصی استفاده می شود.
ساخت سایت با نرم افزار نیوک: این نرم افزار اغلب جهت سایت های موسیقی و پادکست استفاده می شود.
علاوه بر این نرم افزار های، سیستم عامل های متعدد دیگری نیز می باشد که می توان در ساخت سایت از آن استفاده کرد چنانچه می خواهید ساخت سایت شما با سیستم عامل خاصی انجام شود می بایست در خواست خود را به شرکت هایی که این وظیفه را به عهده گرفتن اعلام کنید. در انتهای مرحله ی ساخت سایت شما می توانید مطالب خود را بر روی اینترنت اشتراک گذاری کنید و با استفاده از پنل مدیریتی که در اختیار شما قرار گرفته است تغییرات لازم را انجام دهید.